Wetlands masking kaart

Stampin up!: cardstock: whisper white, crumb cake; inkt: early espresso, baked brown sugar, soft suede, old olive; stempels: wetlands; accessoires: chalk talk framelits, square lattice embossing folder, water brush, itti bitty punch pack
idee: Julie's Stampin Spot
ander: bakers twine, memo

Stempel de gans in early espresso op whisper white. Doe dit nog een keer maar dan op een geel memootje, knip het lijf van deze gans uit, de pootjes kan je gewoon achterwege laten. Plak de gans op whisper white met dit masker. Nu kan je mooi met baked brown sugar en old olive een extra 'rietkraag'-achtergrond stempelen met de korenaren. Verwijder het masker. Je kunt de gans een beetje extra kleur geven met een beetje early espresso en de waterbrush. Stans de gans uit met de grootste tag van de chal talk framelits.
Emboss de onderkant van de cardbase met de square lattice embossing folder, en geef het relief kleur door er direct met de soft suede inkpad er overheen te gaan. Alleen de hoger gelegen delen krijgen zo kleur. 
Pons met het cirkeltje van de itty bitty punch pack een inkeping direct boven het relief en wind daar een paar keer bakers twine omheen en strik dat vast. Plak de tag met dimensionals op de kaart en stempel de wans met baked brown sugar.